Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze internetsite (www.erotischesieraden.nl) van De Art Shop ingeschreven in het Handelsregister KvK Gooi- en Eemland onder nummer 32048098. U wordt verzocht deze Disclaimer zorgvuldig te lezen.

Ondanks de nauwkeurige zorg en aandacht die wij aan deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. De informatie, diensten of producten die u aantreft op onze website kunnen fouten bevatten en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Hoewel De Art Shop haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan het niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defects of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. Wanneer De Art Shop hyperlinks naar internetsites van derden weergeeft, betekent dit niet dat De Art Shop de op of via deze internetsites aangeboden producten of diensten aanbeveelt. Het gebruik van dergelijke hyperlinks is volledig voor eigen risico.

De Art Shop sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook binnen de grenzen van de Nederlandse wet.

Copyright 2007 De Art Shop

Ga terug

Zoeken

> Winkelwagen

0 product(en)0.00
Verzendkosten0.00
Totaal0.00

Bekijken Afrekenen Legen

> Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

> Twitter

> Nieuwe producten

Tepelhanger Lapis Lazuli
Zilveren tepelhanger met echte Lapis Lazuli dit zijn donkerblauwe edelsteentjes. Deze tepelhangertj...€ 16.50

Tepelhanger balletjes
Terug van weggeweest voor dezelfde lage prijs!! Tepelhanger met zilveren balletjes. Non piercing. N...€ 9.95