Betaalmethoden

Je kunt op drie manieren betalen:

 1. I-Deal
 2. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven om met I-DEAL te betalen door op de I-DEAL betaalknop te klikken en je bank te selecteren. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor klaar staat. De bank vraagt om een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij krijgen een bericht dat de bestelling is betaald. Op dit moment alleen mogelijk binnen Nederland.  

 3. Vooruitbetaling
 4. Nadat bij ons de bestelling is geplaatst sturen wij per email een orderbevestiging waarin je de bestelling kunt controleren. Hierin staan tevens onze bankgegevens. Zodra de betaling binnen is, zullen wij de bestelling per PostNL post verzenden.

  Indien de betaling niet binnen 7 werkdagen op onze rekening staat gaan wij er vanuit dat je de bestelling niet meer wenst en zullen wij de bestelling annuleren.

 5. Verzending onder rembours
 6. Betaling geschied bij aflevering contant aan de postbode. Deze service bieden aan voor € 21,00 (hierin zijn ook de kosten van PostNL opgenomen) en is alleen mogelijk binnen Nederland.

  Wanneer je de bestelling onder rembours wenst te ontvangen is dit alleen mogelijk als je een juist telefoonnummer opgeeft. Wij controleren dan even of je de bestelling zelf geplaatst hebt. (Dit doen wij i.v.m. fake bestellingen).

  Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op; info@ErotischeSieraden.nl

   

Ga terug

Zoeken

> Winkelwagen

0 product(en)0.00
Verzendkosten0.00
Totaal0.00

Bekijken Afrekenen Legen

> Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

> Twitter

> Nieuwe producten

Tepelhanger Lapis Lazuli
Zilveren tepelhanger met echte Lapis Lazuli dit zijn donkerblauwe edelsteentjes. Deze tepelhangertj...€ 16.50

Tepelhanger balletjes
Terug van weggeweest voor dezelfde lage prijs!! Tepelhanger met zilveren balletjes. Non piercing. N...€ 9.95